Az Olajbázisról

Az Olajbázis a megbízható kenőanyagok lelőhelye. Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a motorolajok piacán. Hisszük, és tapasztaljuk, hogy a mindennapi életben az egyik legfontosabb a minőségi és megbízható kenőanyag megléte az autókban és motorokban.

Napról napra azért dolgozunk, hogy Te is biztonságosabban és hatékonyabban tudd üzemeltetni gépjárművedet. Mindezt a belföldi igények figyelembevételével, itthoni autósoknak, a magyar autókra és motorokra szabva. Hiszünk a kényelmes és biztonságos utazásban, valamint a hatékony munkavégzésben, mely által az autózás és motorozás valódi élménnyé válik.

Természetesen bármikor előfordulhat egy esetleges meghibásodás, azonban Favorit és Midland márkájú kenőanyagaink hatékony segítséget nyújtanak a megelőzésben, legyen szó akár hűséges családi autóról, mindennapos munkaeszközödről vagy kedvenc motorkerékpárodról.

Ne kockáztass gyanúsan olcsó, vagy megbízhatatlan forrásból származó kenőanyaggal, válaszd a Favorit és Midland termékeket, melyek garantáltan minőségi alapolaj és adalékanyagok felhasználásával készülnek. Így költséghatékonyan, egy esetleges motorcsere vagy komolyabb szerviz árának töredékéért jutsz hosszú éveken át tartó biztonságos megoldáshoz.

Válaszd az Olajbázist, hogy a közlekedés „olajozottan” történjen!

Kenőanyagaink:

  • minőségi alapanyagokból készülnek
  • ellenőrzött forrásból
  • a hazai autópiacra szabva

Alkalmazd őket, és juss:

  • megbízhatóbb működéshez járművednek
  • biztonságosabb közlekedéshez családodnak
  • minőségi kenőanyagokhoz kiváló ár/érték arányban

Havi regisztrációs nyeremények:

Casio Edifice ERA-110D-2AVEF férfi karóra
Elegáns férfi karóra, nemesacél tokozással, mely egészen 100 méter mélységig vízálló. Előreprogramozott naptárral rendelkezik, valamint telememo 30 funkcióval, mely ugyanennyi név és telefonszám elmentését teszi lehetővé.

Casio G-Shock GBD-800-1BR férfi karóra
Strapabíró férfi karóra sportoláshoz, vagy egyéb szabadidős tevékenységhez. Bluetooth kapcsolódással, valamint lépésszámlálóval bír, ezen felül pedig még olyan funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus LED háttérvilágítás, a fokozottan rezgés- és ütésálló tokozás, világidő, 5 egymástól független napi ébresztés, illetve az automatikus naptár.

Sencor SSS 6400N SIRIUS RED – bluetooth hangszóró
Hordozható vezeték nélküli hangfal NFC csatlakozással, mely lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően. A Sencor Sirius SSS6400N a Bluetooth technológiának köszönhetően akár 15 méter távolságból is eléri a telefonodat.

Sencor SCT 5017BMR – bluetooth autórádió
Beépített Bluetooth vevőegységgel és mikrofonnal rendelkezik a megszokott funkciók mellett, mint az USB port és memóriakártya-nyílás, vagy az FM/AM tuner 30 programhellyel. Lehetőséged van menet közben rádiót és egyéb audiofájlokat hallgatni, így vége az unalmas monoton egyhangú zenehallgatásnak.

Sencor 3CAM 4K04WR – 4K akciókamera távirányítóval
Akciókamera Sony CMOS szenzorral felszerelve. 4K minőségben 3840 x 2160 pixeles képeket, vagy videókat képes rögzíteni. A csomag tartalmát képezi egy vízálló tok, amivel akár 60 méteres mélységig is forgathatsz a víz alatt. A 2"-os kijelzőn beállíthatod az ideális üzemmódot.